сряда, 15 ноември 2017 г.

Мъжки/женски игри"?!?!!!

Е, няма такова нещо! И децата от  ОУ „Йордан Йовков“ и ОУ „Д-р Петър Берон“ го доказаха по време на организираните турнири от Читалище „Умение-2003“ между момичета и момчета. Инициативите се проведоха в партньорство с училищните ръководства на двете училища в рамките на проект „Училище “Равноправие“, който се благодарение на финансовата подкрепа на БЪЛГАРСКИ ФОНД ЗА ЖЕНИТЕ.


В ТУРНИРИТЕ ПО ФУТБОЛ девойките и в ОУ „Йордан Йовков“, и в ОУ „Д-р Петър Берон“ не само доказаха, че могат да бягат много по-настървено от момчетата след топката, да не допуснат нито един гол във вратата си, но и спечелиха викторината с въпроси за факти от футбола.

В ТУРНИРИТЕ ПО ДАРТС момчетата бяха много по-точни, но като отборен резултат. В индивидуалните класирания Любка Ангелова от ОУ „Д-р Петър Берон“ постигна с 28 точки по-висок резултат от всички момчета.

Блестящо се справиха момчетата в ТУРНИРИТЕ ПО ПЛЕТЕНЕ НА 2 КУКИ и СКАЧАНЕ НА ЛАСТИК.
Ако някой си мисли, че има мъжки и женски игри, то той има проблем със себе си. Препоръчваме му да прочете Лексикона „Равноправие“.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Дарения за семейства осигури читалище „Умение-2003“

Над 100 семейства с деца получават перилни препарати и материали за хигиена от ямболското читалище „Умение-2003“. Дарението е осигурено от...